Välkommen till natursköna Romeleåsen! Vi erbjuder en stuga, 50 kvm, helt nyrenoverad, om 2 rum och kök. Ett rymligt sovrum med dubbelsäng. Ett kök som är fullt utrustat med porslin, glas, bestick, kastruller, spis, ugn, micro, kyl/frys, kaffebryggare, brödrost m. m. Från köket kommer du in ett allrum där det finns en bäddsoffa för två personer och en enkelsäng samt matplats. TV med parabol och tillgång till Internet. Dusch och WC.

Stugan ligger vid vår gård men har en enskild uteplats, omgärdat av ett insysnsskyddat staket, där det finns trädgårdsmöbler och grill och en fantastisk utsikt! Intill huset finns beteshagar där det sommartid går hästar och betar. Huset ligger intill Skåneleden och andra härliga strövområden. Du har nära till både fiske, bad, och båtuthyrning samt Romeleåsens golfbana.

Beroende på årstid finns det möjlighet att plocka både fläder, björnbär, och svamp. Du får gärna ta med dig husdjur, men rökning är inte tillåtet inomhus. Vi erbjuder både vecko- och weekendboende. Lakan och handdukar finns att hyra.